Dijous 14-01-2016, en aquest dia una nova modificació en aquest habitatge unifamiliar en una illa protegida del districte d’Horta-Guinardó. Aquest carrer de Sant Gaudenci número 9 serà recordat per les moltes il·legalitats que és van fer en un habitatge, en concret (ref.cadastral 9675116DF2897F0001QW).

Realment un propietari pot anar fent rectificacions d’un habitatge sense consultar a un tècnic i verificar si es pot fer el que porta a terme? realment té una llicència de l’Ajuntament de Barcelona i més en concret del Districte? Ara li ha tocat a la coberta de dos aiguavessos. La intervenció ha portat a fer un forat a la coberta per situar una finestra exterior.

20160114_172252 copia

Aquestes il·legalitats no paren de sumar-se i la pregunta seria, perquè no feu bé les coses i seguiu les normes, que algú en el seu moment, les va dictar per algun motiu concret. Recordem que amb aquests comportaments ajudem i facilitem que altres “personatges-propietaris” que es salten les legalitats urbanístiques arribin a especular el sector immobiliari i aquest, en principi, seria un cas.

Quin mal té aquest edifici que data de l’any 1936? renoveu-lo però no modifiquem el parc immobiliari i l’història del nostre barri i districte.

Repàs dels anteriors casos del mateix habitatge:

03. Obra il·legal de renovació sense permís i la façana presenta patologies.

Signat:

Un ciutadà preocupat per les obres il·legals que es porten a terme al barri d’Horta i que ningú les pot fer parar.