“El que un munt d’idiotes. ¿No saben que això crearà una malson de trànsit?

¿Sona familiar? És la queixa més comunament expressat qualsevol moment de la conversa de la comunitat es torna a calmar el trànsit.

A primera vista, no és un sentiment indignant. Després de tot, quan estàs fora de casa, qualsevol cosa que s’interposa entre vostè i on vostè vol ser mirades com un problema. Així que per què anava algú a triar per complicar encara més el seu viatge a propòsit?

Jo no els culpo. La majoria de les persones vives avui en dia s’han dit durant tota la seva vida que les millores d’infraestructura ocorren per alleujar la congestió i, per aquesta mesura, la reducció de carrils sembla una espècie de, bé, estúpid, oi?

Però aquí està la cosa: que calma del trànsit no es fa res per alleujar la congestió. Aquest no és el problema que està tractant de resoldre. Si això és una notícia sorprenent a la comunitat, una de dues coses ha tingut probablement lloc: Cap de lideratge ha fet un mal treball d’articulat i validació d’una visió particular; o inversions en infraestructura s’estan fent fora de la participació de la comunitat.

L’infern, de vegades és fins i tot dos.

Anem a començar pel principi

El dret de via, ja que existeix des de la línia de propietat a línia de propietat, és l’espai públic, el que significa que nosaltres, el públic, podem repartir cap amunt qualsevol manera que volem. Molt abans que els diners s’allibera i esquemes de disseny de superfície, és la conversa que necessitem tenir. Quin tipus d’espai és el que volem que es tracta?

(De tant en tant vaig a venir a través dels grans gràfics il·lustratius dels mitjans de comunicació social, llavors es molesta que són petits o de la resolució suficient per a imprimir o utilitzar en presentacions. Aquesta setmana, em vaig prendre un temps per reconstruir un nombre per aquest post i estic incloent tots a una, la mida útil de grans dimensions. Siéntase lliure d’utilitzar, enllaç o d’una altra manera circular.)

Mobilitat completa suggereix mirar el nostre entorn construït en termes de qualsevol deEnllaços, en el qual es prioritza el moviment, o llocs, en els quals l’espai de destinació té prioritat. Cada un té el disseny de millors pràctiques per servir al seu major meta respectiva. En un Enllaç medi ambient, l’objectiu del disseny és estalviar temps. En unlloc, és per passar el temps. Tampoc és un judici de valor. És només una decisió que necessita ser fet d’una manera o altra.

Aquest gràfic explica:

Concepte de la mobilitat completa (usuariodewanmkarim Twitter). Feu clic per ampliar la vista.

Una vegada que s’hagi reduït el context que defineix els seus objectius, llavors vostè pot baixar a les decisions que emanen d’allà. En un Enllaços medi ambient, t’enfrontaràs a preguntes com: ¿Estem buscant maximitzem el rendiment de l’automòbil (el clàssic de clavegueram cotxe escenari), o volem un entorn més humà i equitatiu en què hi hagi instal·lacions per servir a tots els usuaris, des d’automòbils fins bicicletes per els de a peu o amb mobilitat assistida? Quins són els avantatges i els impactes negatius associats a cada un?

Això és encara una conversa que la majoria dels punts estan ara equipats per participar en. Però de vegades les comunitats tenen una comprensió diferent. Com ara: Per què ens importa si la gent pot passar a través de la nostra comunitat més ràpid en el seu camí a un altre lloc? En primer lloc, els nostres carrers han de ser dissenyats per servir-nos, la comunitat circumdant.

Quan aquest és el cas, vostè està parlant de l’esfera pública com un lloc en comptes d’unenllaç. El que significa un conjunt totalment diferent de criteris es fa càrrec.

En un lloc, els automòbils poden ser acomodats però no es prioritzen. Escala humana i la comoditat són el que la regla, i totes les decisions de disseny posteriors reflecteixen això.

En primer lloc, en que l’examen és la velocitat. En poques paraules, la gent dels llocs no funcionen amb altes velocitats. Si constrènyer la capacitat, però no fa res per reduir la velocitat, vostè està invertint una gran quantitat de diners en un escenari de perdre-perdre.

Per què és tan important la velocitat? Perquè si la gent no se sent segura, no passar l’estona. Si no passar l’estona, no és realment un lloc la gent ara, oi?

Llavors, ¿per què no se senten segurs en la presència d’altes velocitats? Aquests dos gràfics fan un gran treball d’explicar:

La imatge original de la mobilitat completa (usuariodewanmkarim Twitter). Adaptat per les mesures nord-americanes. Feu clic per ampliar la vista.

Adaptat d'un gràfic en www.gjel.com. Feu clic per ampliar la vista.

Cal anar. Quan la gent condueix ràpid, els vianants es lesionen amb més severitat i moren en major nombre. La qual cosa no és una perspectiva particularment atractiva quan vostè està tractant de fer que la gent per tractar el carrer com un recurs públic compartit.

Per què ens confonem

En termes generals, els enginyers de trànsit només veuen Enllaços, així que quan es parla de seguretat, que estan buscant formes de reduir els accidents, sense comprometre el rendiment. Aquest és el cotxe primer la seguretat. Té el seu lloc en certs contextos, però la gent els llocs no són un. Gent llocs requereixen mesures de seguretat que posen la seguretat del vianant i un confort de primera.

El no poder iniciar qualsevol canvi en la infraestructura amb una conversa comunitat deEnllaç vs. Place donarà lloc a la confusió pública i la indignació que hem arribat a esperar.I per què no? Tots sabem com el descontentament deriva de les expectatives insatisfetes i la nostra expectativa com una cultura, que s’ha reforçat des de fa més de mig segle, és que ens gastem els diners per alleujar la congestió per ajudar-nos a aconseguir a on anem més ràpid.

A vegades això és encara el cas, però de vegades no ho és. És per això que la conversa és tan important. Sense ella, s’acaba com Gainesville, Florida (on s’instal·len i ara estaneliminant carrils bici) o nova comunitat urbana de Denver de Stapleton (on la falta de adherir-se a les distincions de Enllaç i Place els ha deixat transportationally confusa).

No es pot ser tot per a tothom. Ningú espera que. Però vostè pot minimitzar el conflicte en definir quin tipus de carrer que desitja en la davantera, i després comprometre amb el camí que va a arribar-hi.

Altres recursos

Val la pena assenyalar que les decisions de transport no només afecten la mobilitat. O estil de vida. Així que aquests no han de ser els únics factors en la discussió. Política de transport també juga un paper molt important en els models de desenvolupament associats i els nostres amics de pobles forts han fet tremend treball quantificar els beneficis econòmics associats amb diferents patrons de desenvolupament. Alerta Spoiler: Gran part de la saviesa convencional venia pels polítics és erroni. Plànol errònies.

Finalment, un cop que arribi la gran pregunta del context contestat, que finalment la seva forma de treball fins als detalls molt granulars de disseny. Amb aquesta fi, el llibre a llegir és Disseny Carrer: El secret de Grans Ciutats i pobles per John Massengale i Víctor Dover.

Via o text original: http://www.placemakers.com/2015/04/06/better-streets/