visualitzador de cuines en realitat virtual

La realitat virtual ja és realitat i no virtual, i moltes empreses ja estan apostant per ella per millorar els seus serveis. Un exemple és Leroy Merlin, que ofereix la possibilitat de veure com serà la teva cuina del futur gràcies a una aplicació per Oculus Rift.

El gadget ja està disponible en diverses botigues de la cadena a Espanya i permet triar una selecció de fins a 50 cuines i personalitzar colors, revestiments, terres i taulells que ofereix Leroy Merlin, i així poder fer-te una idea propera a com quedarà la teva cuina abans de realitzar la teva elecció definitiva.

Aquesta prova es realitzarà sempre amb l’ajuda del venedor de la botiga, i et permet moure’t amb llibertat per la cuina , explorant com pot ser la teva cuina del futur, cosa que pot enterrar els fotomuntatges i renders amb els quals molts decoradors mostren als seus clients com quedarà el seu futur llar.

Visitar la teva casa del futur mai va ser tan fàcil

Triar on posar la nevera i escollir el revestiment del taulell mai va ser tan fàcil com ara gràcies a Oculus Rift, el casc de realitat virtual propietat de Facebook, i podràs passejar-te per la teva cuina del futur tan tranquil com Neo de dóna una volta per Matrix .

Via: http://www.elandroidelibre.com/