Mobilizer

En l’etapa de connectivitat mòbil en què vivim, no està de més conèixer eines que ens permetin crear els nostres llocs web mòbils per als nostres negocis, organitzacions, institucions o qualsevol altre motiu per als que vulguem disposar de llocs web mòbils.

En aquest sentit, Mobilizer.me és una interessant opció a tenir en compte, ja que en qüestió de minuts podem tenir els nostres llocs web mòbils disponibles, on tan sols haurem anat afegint pàgines i incorporant diferents elements (widgets) de tot tipus de manera visual en aquestes pàgines, podent configurar i personalitzar cada element per adaptar-lo a les nostres necessitats. Interessant és que també podem afegir funcions de comerç electrònic amb passarel de pagaments incloses, per als casos en què vulguem crear les nostres botigues de comerç electrònic mòbil, i accions específiques de dispositius mòbils, que no trobarem en els habituals llocs web d’escriptori, com a possibilitat de realitzar trucades telefòniques, detecció d’ubicacions a través de dispositius o funcions compatibles amb xips NFC, entre altres possibilitats.

Al final, els nostres llocs web mòbils podem mantenir-los allotjats dins de la mateixa plataforma o bé incloure’ls dins dels nostres propis servidors web. També tenim la possibilitat de descarregar-los per que, mitjançant l’ús de frameworks com Cordova, PhoneGap, Intel XKD o Ionic CLI, puguem convertir-los en aplicacions mòbils natives per a les plataformes Android i iOS.

Pel que fa al cost, la creació un compte d’usuari per a un només lloc web mòbil, entenent el mateix com a aplicació mòbil per a la web, serà gratuït, tot i que si volem crear més llocs web mòbils, haurem d’optar pel pla de pagament de tan sols 12 dòlars anuals, on no tindrem límits en la creació de llocs web mòbils. Si volem saber una mica més del funcionament d’aquesta plataforma, tan sols ens queda repassar aquest vídeo que tenen publicat al seu web.

Via: http://wwwhatsnew.com/