Benvolguts companys/es,
carrosfoc 459

Em dic David Solsona Inchaurrandieta i soc enginyer d’edificació amb número de col·legiat 13510 en el CAATEB de Barcelona.

Actualment realitzo projectes urbanístics, tant d’aixecament topogràfic, actualització de dades, renovació de la base cartogràfica i manteniment de projectes constructius i d’infraestructures.

Fruit de l’aposta pel treball en equip i les noves tecnologies, complementen la finalització d’uns projectes eficients i d’alta qualitat que valoren els clients finals en l’entorn arquitectònic i urbanístic. Aquesta web és per donar a conèixer tota mena de projectes, notícies i interessos de la comunitat que li pugui semblar interessant sobre la sostenibilitat, aplicacions, smart cities i sobretot la innovació. Aquest sector és l’engranatge per a millorar el dia a dia en els treballs a camp i sobretot arquitectònics-urbanístics. Donant una perspèctiva més ajustada per a cada necessitat. Cada projecte té un denominador comú la eficiència, la qualitat i el preu ajustat per a cada necessitat. Crec en la idoneïtat d’equips pluridisciplinaris i, en la mesura del possible, buscar per a cada projecte els perfils professionals que millor s’adapten.

Hi ha una xarxa de col·laboradors externs i d’altres especialitats professionals que donen un canvi de rumb a les maneres de fer antigues, donant una rigurosa qualitat per a cada projecte.

Crec en la filosofia de treball en xarxa i la materialitzo formant part de diversos col·lectius amb els que compartir objectius i experiències sobre tot tipus de disciplines encarades al sector de la construcció i de la innovació.

La meva gran afició és la muntanya, allà et pots marcar un repte, mentres gaudeixes de l’entorn, la natura i els sers que l’envolten i que mantenen aquella qualitat de vida que enyorem els de ciutat. Una tranquilitat que t’ajuda a carregar de bones vibracions per tornar a rendir al màxim en el dia a dia.

A/e: enginyer.solsona@gmail.com
Twitter: @SolsonaDavid
Linkedin.
Curriculum.