Si ets home solter, entre 40 i 50 anys, i busques parella … ¿en quin país ho tindràs més fàcil?.

Aquesta és una de les preguntes que es poden respondre en singlesatlas.com, Un mapa que usa els dades de la United Nations (UN) Population Division per a permetre realitzar filtres que ajuden a veure la informació de forma ràpida i senzilla.

Només hem d’indicar el nostre sexe i l’edat aproximada de la parella que busquem. Fet això, veurem en verd els països en què tenim millors opcions (hi ha més dones que homes amb aquesta edat, per exemple, sempre tenint en compte que parlem de gent sense parella), i en vermell els que tenen pitjors opcions.

A la cantonada inferior dreta és possible veure sempre un rànquing amb els països que destaquen usant el filtre definit prèviament.

captura-68

En l’exemple superior veiem que, si ets un home que cerca parella entre 35 i 54 anys, el millor que pots fer és anar al Brasil.

Podem també canviar a la manera ciutat, sent possible d’aquesta manera veure els llocs específics en què hi ha més homes o dones solteres dins del rang desitjat. En aquest cas tenim a diverses ciutats del Japó una enorme quantitat d’homes solters de totes les edats, encara que si optem per filtrar per ciutat, veurem que hi ha molts països sense informació.

captura-70

El mapa, que van destacar recentment en mapmania, usa dades estimades actualitzades per al 2015, per la qual cosa si us agrada l’estadística i no us importa emigrar, es transformarà en un nou favorit.

Via: http://singlesatlas.com/